Σταμάτιος Π. Κιούφης
Χειρουργός Οδοντίατρος
DDS (UoA) PgDip (UCLan) MFGDP (UK)

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών

Μετεκπαιδευθείς στην Περιοδοντολογία στο Ηνωμένο Βασίλειο (UCLan)

https://moschatodentalcare.gr/wp-content/uploads/2021/07/promp.png

Ο Σταμάτιος Π. Κιούφης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007.

Στη συνέχεια, και αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως οδοντίατρος στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Χίου, εργάστηκε στην Αθήνα σαν συνεργάτης οδοντίατρος σε ιδιωτικά ιατρεία και οδοντιατρικές κλινικές, αντιμετωπίζοντας περιστατικά που καλύπτουν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής.

Την περίοδο 2011- 2019, βρίσκεται στην Αγγλία, όπου και εργάζεται σε πρότυπες οδοντιατρικές κλινικές, παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα οδοντιατρικών υπηρεσιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Το 2017 μετά την ολοκλήρωση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Περιοδοντολογίας, του Πανεπιστημίου Central Lancashire, του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διπλωματούχου στην Κλινική Περιοδοντολογία (Post Graduate Diplomate in Clinical Periodontics).

Ο κ. Κιούφης, διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις  και  είναι υπεύθυνος για τη διάγνωση, πρόληψη  και  θεραπεία των περιοδοντικών νόσων, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές στον χώρο της Οδοντιατρικής, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Πρωταρχικό του μέλημα είναι μια  αποτελεσματική και λιγότερο επεμβατική θεραπεία, αποφεύγοντας τις χειρουργικές επεμβάσεις και τις δυσάρεστες επιπτώσεις που μπορεί να έχουν για τους ασθενείς του.

Μέσα από τη συνεχή επιμόρφωση και την ενεργή  συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια, ο Χειρουργός Οδοντίατρος  με εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία Σταμάτης  Κιούφης, εμπλουτίζει τις γνώσεις του, ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην οδοντιατρική, ώστε να είναι πάντα σε θέση να σας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής περίθαλψης, με τον πλέον ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο.

* Ο Σταμάτιος Π. Κιούφης είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, από τον Μάϊο του 2018.
Eίναι, επίσης, ενεργό μέλος του European Federation of Periodοntics και μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου (Faculty of General Dental Practitioner), από τον Μάϊο του 2019  καθώς και του κολλεγίου Γενικής Οδοντιατρικής (College of General Dentistry )

https://moschatodentalcare.gr/wp-content/uploads/2021/07/profp.png

Βασιλική Γ. Μπιλέρου
Χειρουργός Οδοντίατρος
DDS (UoA) PgDip (UCLan)

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών

Μετεκπαιδευθείσα στην Επανορθωτική και Αισθητική Οδοντιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο (UCLan)

Η Βασιλική Μπιλέρου αποφοίτησε το 2009 απο την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού κ Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της διακρίνεται με υποτροφία απο το Ίδρυμα Κρατικών Σπουδών (Ι.Κ.Υ.) για την επίδοσή της.

Για τα επόμενα δυο χρόνια ήταν μέλος πρότυπου οδοντιατρείου της Αθήνας με προσανατολισμό στην κλινική προσθετική και εμφυτευματολογία.

Στο διάστημα 2011 έως το 2017 εργάστηκε σε σύγχρονες οδοντιατρικές κλινικές με ολες τις οδοντιατρικές ειδικότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πέραν της καθημερινής οδοντιατρικής ενηλίκων κ παιδιών συμμετείχε σε πολυάριθμα περιστατικά με τελικό αποτέλεσμα την λειτουργική κ αισθητική αποκατάσταση των ασθενών με αυξημένες απαιτήσεις.

Το 2014 απέκτησε εξειδίκευση στην Αισθητική Οδοντιατρική (Postgraduate Diploma in Cosmetic Clinical Dentistry) αφου περάτωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University of Central Lancashire του Ηνωμένου Βασιλείου. Παράλληλα στα έτη 2014-2015 υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης σε νοσοκομείο του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (Torbay Hospital), όπου ασχολήθηκε με την προσθετική αποκατάσταση περίπλοκων οδοντιατρικών περιστατικών.

Έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια κ σεμινάρια με στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση κ έχει λάβει πιστοποιήσεις στην ορθοδοντική ενηλίκων. Το ενδιαφέρον της κλινικής της πράξης εστιάζεται στην αισθητική απόδοση του χαμόγελου.

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και στο διάστημα 2018-2019 ήταν η επιστημονικά υπεύθυνη για την σύσταση κ την λειτουργεία Βιο-οδοντιατρείου του ομίλου Βιοιατρικής. Πλέον κ από το 2019 ασκεί την οδοντιατρική στο ιδιωτικό της ιατρείο.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας.

Copyright 2022 Moschato Dental Care. All rights reserved. Design by RM-Group

Copyright 2022 Moschato Dental Care. All rights reserved. Design by RM-Group